Er wordt gekookt! Zin in een gezellig samenzijn en heerlijk eten?

Op 24 januari organiseren we een tweede editie Maaltijd voor Iedereen, voor iedereen die wil aanschuiven in onze fijne winterruimte. Bereid door onze eigen geweldige Boshalte kok en taartenbakker Koos van den Hooven.

Op het menu: verfrissende soep, een super salade en heerlijke quiche, en uiteraard een drankje.
Kosten: 7,50 euro inclusief drankje. Je kan betalen op het evenement zelf. Als je mee wil eten, reserveer dan via de mail (info@stichtingdeboshalte.nl), of via Facebook Stichting de Boshalte (persoonlijk bericht of in het evenement Maaltijd voor Iedereen)

…EN VOOR EXTRA KARMAPUNTEN.. 😉
U kunt voor uzelf een maaltijd reserveren. Maar u kunt ook een maaltijd voor een ander kopen (net als onze uitgestelde koffie). Vind u dit leuk, laat het ons weten!

24/01/2020

Boshalte Fietsverhuur Amsterdamse Bos